Octubre a Maig 2018 – Formació per Oposicions al Cos de Mestres

 En aquesta formació podria estar la clau per aprovar aquestes oposicions:

Aprovar unes oposicions és difícil, però la majoria d’aspirants que no les superen és perquè no s’han preparat bé: Poc temps per estudiar, redactats poc entenedors o programacions mal fetes són les causes de quedar-se pel camí. L’objectiu d’una bona programació és aconseguir que els membres del tribunal (la majoria directors/es o inspectors/es) pensin que tu series l’escollit/da per formar part de la seva escola. I això és possible, només cal posar-s’hi!!!

Què fem (inclòs en la quota):

. Acompanyament i seguiment de l’estudi del temari.
. Normativa vigent, legislació, currículum, particularitats de treballar en una escola pública, atenció a la diversitat, avaluació.
. Anàlisi i preparació de supòsits pràctics.
. Elaboració de la Programació Didàctica i les unitats de programació requerides (acabaràs el curs amb tot fet i corregit pel formador).
. Preparació de la defensa de la programació.
. Simulacions de presentacions orals.
. Recursos per preparar la defensa del temari (redacció i lectura).
. Grup de treball on-line.

Activitats complementàries (opcional):

Al llarg del curs es realitzaran formacions complementàries amb continguts específics per reforçar aspectes que alguns alumnes vulgueu treballar més intensament (preus a concretar, descomptes per a socis Edbuilding). Algunes d’aquestes activitats complementàries a escollir:

. Aprenent a aprofitar tot el teu potencial.
. Tècniques de memòria.
. Tècniques de relaxació.
. Habilitats comunicatives i estratègies per parlar en públic.

Formador:

Oriol Castellví i Estruch: Ha estat president de tribunal d’oposicions i formador per oposicions a UGT, CRP’s i Edbuilding. Actualment és funcionari del Cos de Mestres, director de l’Escola La Floresta de Sant Cugat i formador de famílies i mestres (veure vídeo).

Núria Mora: Ha estat membre de tribunal d’oposicions en dues ocasions i formadora per oposicions. Actualment és funcionària del Cos de Mestres, directora de l’Escola Catalunya de Sant Cugat i formadora de mestres.

Formadores de les activitats complementàries:

Aura Costa: Llicenciada en Ciències de la Comunicació per la UAB i estudis de Psicologia i coaching per la UOC, la UNED, la Universitat Jaume I i The University Of California (Berkeley). Certificada en mindfulness per la UB i en Mindfulness Educatiu dins el Programa Internacional Wake Up Schools.

Isabel Custodio: Psicòloga per la Universitat de Barcelona, 1994. Màster en Teràpies Cognitivo-Socials Universitat de Barcelona. Postgrau en Innovació i Lideratge Social a ESADE Business School.

Informació útil:

. A qui va dirigit: mestres d’Educació Infantil i Primària.
. Inici del curs – Octubre 2018 .
. Finalització – A concretar segons les dates de les oposicions
.  Horari del curs – Dimarts de 18:30 a 20:30h, Dijous de 18:30 a 20:30h i Dissabtes alterns de 9:00 a 13:00h (Places exhaurides. Si vols entrar en llista d’espera, envia’ns un correu a info@edbuilding.org). 
. Lloc – Aula Edbuilding – SC Trade Center – Sant Cugat
. Nombre de places – de 8 a 15 per grup (Edbuilding es reserva el dret a anul·lar o modificar alguns aspectes del curs si no s’arriba a un mínim de 8 inscripcions per grup.
.Whatsapp d’atenció a l’alumne 24h – 658955403 (Susana Garcia).

Preu:

Matrícula 90€
Quota mensual 130€

Inclou: classes presencials, material didàctic, llibres, tutories i grup de treball online.
*preus amb iva inclòs.
*matrícula i primera quota a satisfer al setembre previ avís via correu electrònic

Més informació:

Escriu-nos a info@edbuilding.org o al 658955403, estarem encantats d’atendre’t!

🔲 ACCEPTO la política de privadesa* per rebre les vostres informacions.

*política de privadesa

 

Ben cordialment,

www.edbuilding.org

Susana Garcia | Coordinadora del Curs de Preparació per Oposicions al Cos de Mestres

Edbuilding és una entitat inscrita en la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya amb nº d’inscripció 57713, i al Registre d’Entitats de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès amb nº de registre 543. Cif – G66625799