7 Juliol: ‘Objectiu Oposicions | Un pla previ per enlairar-se amb tot a punt’

Et preparis on et preparis, per superar amb èxit unes oposicions calen una sèrie d’habilitats i coneixements.  No esperis a començar el curs de preparació i entrena’t des de ja!
En aquesta jornada treballarem:
1.- Autoconeixement: Esbrinarem quines habilitats tens i quines hauràs d’adquirir i treballar més intensament per treure el màxim profit de tu mateix/a i dels teus talents.
2.- Treball previ: Facilitarem tècniques que podràs practicar durant l’estiu per començar a l’octubre a la casella de sortida amb tot a punt (tècniques de memòria, de relaxació, d’atenció plena…).
I pels qui vulgueu més informació sobre el nostre curs de preparació per oposicions, també hi haurà una breu explicació del formador, Oriol Castellví.
Formadors de la jornada

Oriol Castellví i Estruch: Ha estat president de tribunal d’oposicions i formador per oposicions a UGT, CRP’s i Edbuilding. Actualment és funcionari del Cos de Mestres, director de l’Escola La Floresta de Sant Cugat i formador de famílies i mestres.

Isabel Custodio: Psicòloga  per la Universitat de Barcelona, 1994. Màster en Teràpies Cognitivo-Socials Universitat de Barcelona. Postgrau en Innovació i Lideratge Social a ESADE Business School.

INSCRIU-TE AQUÍ abans de divendres 15 de juny

La teva inscripció estarà finalitzada quan realitzis el pagament de 25€ al CC d’Edbuilding ES14 2100 2776 3102 0035 8424 (ref: el teu nom i cognom).

Dissabte 7 de juliol de 10 a 14h – Sant Cugat del Vallès
(localització de l’aula a concretar)
(*) Edbuilding es reserva el dret a fer canvis o anul·lar l’organització de la jornada si no s’arriba a un mínim d’inscripcions, sent retornat íntegrament l’import satisfet a l’interessat/da.
Esperant que sigui del teu interès, quedo a la teva disposició per a qualsevol dubte.
Cordialment,
Susana Garcia
Directora Executiva
658955403
www.edbuilding.org