17 d’abril ‘Les 5 frases “bomba” dels adolescents que ens fan explotar’ amb Carles Ventura

Exclusiu per a famílies Escola Thau Sant Cugat

Els nostres fills adolescents viuen una sèrie de canvis físics (inclosos els cerebrals), psicològics y emocionals que els genera patiment i desorientació. Nosaltres, com a pares, intentem ser al seu costat i acompanyar-los durant aquest procés de la millor manera possible.
Però moltes vegades, malgrat les nostres bones intencions i l’amor que els tenim, no entenem ben bé què està passant. La raó és ben senzilla: hi ha una sèrie de frases “bomba” que molts d’ells diuen i que ens fan explotar, quan en realitat hauríem de ser capaços de preguntar-nos per què les diuen i actuar en conseqüència.
L’objectiu de la sessió serà reflexionar sobre temes concrets de l’adolescència a través de cinc frases rrecurrents, i donar eines concretes per evitar les situacions que les poden causar.

Amb exemples concrets i algunes dinàmiques molt participatives, treballarem:
– Quins canvis estan fent els nostres fills comportar-se així, per entendre’ls millor.
– Com podem ajudar-los a construir autoestima perquè així siguin més forts davant els reptes.
– Com podem entendre què els preocupa, per poder ajudar-los millor.
– Com fer-los sentir que estem del seu costat, per facilitar que s’obrin més amb nosaltres.

FORMADOR:
carles
Carles Ventura – Diplomat en Coaching a Joves i persones del seu entorn: “Youth Impact Diploma” a The Coaching Academy (Anglaterra). Especialització en Coaching a professors: “Coaching Teachers: Promoting Changes that Stick”. Coach certificat per la International Coach Federation. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i MBA per ESADE. Autor del llibre ‘Els millors pares del món no són perfectes’ (Ed.Artgesrust).

Anuncis