10 Abril: ‘Què és el mindfulness i en què pot ajudar-te?’ | Aura Costa

TALLER GRATUÏT

Dimarts 10 d’abril de 19:30 a 21h – Xalet Negre – Pl.Coll, 4 – Sant Cugat del Vallès

Si et preocupen les coses que han passat o t’angoixen les que poden passar. Si vius en pilot automàtic, reaccionant al que t’envolta, fent massa coses alhora, sense ni un minut per a tu. Si tens la sensació que no pots més, que sempre corres i que la vida se t’escapa de les mans. Aquesta conferència és per a tu.
En 1 hora i mitja aprendràs què és el mindfulness i com et pot ajudar a parar, centrar-te en el present, viure amb atenció i consciència plena i patir menys per gaudir més. I, sobretot, descobriràs que la solució a tot això és molt més a prop del que imagines, només que potser no estàs buscant en la direcció correcta. A més, t’enduràs exercicis senzills i pràctics per començar a aplicar ja el mindfulness en el teu dia a dia.

Cal omplir aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ .

FORMADORA:

aura-costa
Aura Costa. Periodista, mindfulness trainer i formadora especialitzada en comunicació, gestió de l’estrès i prevenció i gestió de conflictes. Tutora-consultora del Grau de Comunicació a la UOC. Certificada en mindfulness educatiu, mindfulness i compassió, i mindfulness i comunicació. Mare d’una nena de 5 anys.

Anuncis