8 de febrer: ‘Benvinguts al Club de les mares i els pares imperfectes!’ Anna Manso

GRATUÏTA | IMPRESCINDIBLE INSCRIURE’S

# Benvinguts al club de les mares i els pares imperfectes!

Escola Sant Isabel de Sant Cugat

Dijous 8 de febrer a les 20h

Entrada gratuïta amb el suport de l’AMPA del col·legi Santa Isabel. Places limitades. Imprescindible inscriure’s en aquest FORMULARI

PÚBLIC DESTINATARI: mares i pares amb fills/es de qualsevol edat

CONTINGUT I OBJECTIU DE L’ACTIVITAT:

Necessites que els matins deixin de ser una carrera contrarellotge per aconseguir que els teus fills, que es resisteixen a llevar-se, entrin per la porta de l’escola amb un aspecte presentable? La tornada a l’escola et torna boig/ja? No aconsegueixes que mengin mai verdura? Et costa mantenir l’ordre a casa? Ja no saps què respondre quan els teus fills et demanen un gos…? Necessites aquesta conferència amb urgència perquè  hi ha vida més enllà de la perfecció. Vine i sigues benvingut/da al Club dels pares i les mares imperfectes!

Aquesta conferència participativa en to d’humor pretén:

Demostrar que el sentit de l’humor és un signe de maduresa i intel·ligència. En aquesta xerrada veurem com, a més a més, és una eina pedagògica poderossíssima.
Desdramatitzar i desacomplexar-nos com a progenitors.
Demostrar que es pot ser el millor pare/mare del món i no ser perfecte ni tenir-ho tot controlat.
Aprendre a propiciar un entorn que ens permeti a tota la família riure’ns dels nostres propis errors i millorar dia a dia.

FORMADORA:

Anna Manso. Escriptora de guions i llibres de literatura infantil i juvenil. Columnista del diari Ara en el suplement Criatures. Mare de tres fills. Autora, entre d’altres, del llibre La pitjor mare del món, el manual (Columna Edicions). Guanyadora del Premi Atrapallibres 2016 categoria 9 anys pel llibre Amics monstruosos (Animallibres).

Anuncis