22 de febrer: ‘Mares i Filles. Aprenent Juntes’ amb Emma Esteve

GRATUÏTA | IMPRESCINDIBLE INSCRIURE’S

# MARES I FILLES: APRENENT JUNTES

Dijous 22 de febrer a les 19:30h a Mercantic (Sala Lectura El Siglo)

Entrada gratuïta. Places limitades.  Imprescindible inscriure’s en aquest formulari .

Trobada pensada perquè nenes (abans de la seva primera regla 9-13 anys) acompanyades per les seves mares, adquireixin coneixements sobre la seva anatomia, el cicle menstrual, la transició cap a la vida adulta d’una manera vivencial, i la bona gestió emocional a través de les inquietuds que sorgeixin …

L’objectiu és introduir a les nenes a la menarquia de manera potenciadora i educar-les en els efectes positius dels cicles femenins des de la informació objectiva, l’autoconeixement, el respecte i l’amor per un mateix i pels demés.

Si entens la teva naturalesa i cooperes amb el teu cicle femení, els símptomes premenstruals i menstruals disminueixen extraordinàriament i arriben a convertir-se en aspectes positius d’una mateixa.

No podem portar a les nostres filles a un espai on mai hem estat. No podem sanar-les de certs aspectes si nosaltres encara tenim ferides. Hem de transmetre’ls veritable amor pel seu cos, per la seva naturalesa cíclica i per la seva sexualitat.  Ensenyar-les a escoltar les seves necessitats, a cuidar-se i respectar-se és fonamental per créixer sanes.

Formadora:

AAEAAQAAAAAAAA01AAAAJDg5MmFkNGM3LWExMTItNGMwNS05MmM3LTE5ZTVjNTQ2ZDcyMw

Emma Esteve

Ginecòloga holística integrativa. Transformació personal. Benestar i salut.

Anuncis