22 Març: ‘Mindfulness: la revolució de la calma arriba a les famílies’ amb Aura Costa

Dimarts 22 de març de 20 a 21.30h

Exclusiu per a famílies Thau Sant Cugat

PÚBLIC DESTINATARI: mares i pares amb fills/es de qualsevol edat

CONTINGUT I OBJECTIU DE L’ACTIVITAT:

Si sents que no tens prou temps per als teus fills o que no l’inverteixes com voldries. Perds sovint la calma, se t’escapa algun crit, et costa encaixar que no et facin cas o no tens prou paciència, aquesta càpsula formativa et pot inspirar.

El mindfulness s’ha revelat com una eina clau per harmonitzar les persones, les famílies i les relacions que s’hi produeixen. Els pares ‘mindful’ saben mantenir la calma interior, autogestionen els seus pensaments, emocions i actituds negatives i han après a respondre enlloc de reaccionar. Els fills, per la seva banda, tenen major autocontrol i menor impulsivitat, es concentren més fàcilment, són més creatius, presenten nivells més baixos d’estrès i es relacionen millor amb l’entorn i les persones.

Aquesta càpsula pretén:

  • Explicar què és el mindfulness i quins beneficis té per a adults, nens i les famílies en general.

  • Desmuntar falsos mites sobre el mindfulness i mostrar com és una eina de base científica altament efectiva i a l’abast de tothom.

  • Aprendre i practicar exercicis d’atenció i relaxació mental i física.

  • Donar algunes pautes senzilles per aplicar a casa des de l’endemà mateix de la formació.

FORMADORA:

aura-costa
Aura Costa. Periodista, mindfulness trainer i formadora especialitzada en comunicació, gestió de l’estrès i prevenció i gestió de conflictes. Tutora-consultora del Grau de Comunicació a la UOC. Certificada en mindfulness educatiu, mindfulness i compassió, i mindfulness i comunicació. Mare d’una nena de 5 anys.

Anuncis