6 Juliol: Xerrada informativa formació per Oposicions 2017

Més de 2000 places pel Cos de Mestres esperen ser ocupades per professionals com tu. Segons l’ACORD GOV/48/2017, de 18 d’abril, s’aprova l’oferta parcial d’ocupació pública de la Generalitat de Catalunya per a l’any 2017.

En aquesta formació podria estar la clau per aprovar aquestes oposicions:

Aprovar unes oposicions és difícil, però la majoria d’aspirants que no les superen és perquè no s’han preparat bé: Poc temps per estudiar, redactats poc entenedors o programacions mal fetes són les causes de quedar-se pel camí, segons Oriol Castellví, formador per oposicions a [ED]BUILDING.

Per a una bona programació, és absolutament necessari conèixer el currículum, la normativa vigent, les particularitats de treballar en una escola pública, saber com atendre la diversitat i saber avaluar. Si, a més a més la programació és realista, una mica original i es fa una bona presentació, estaràs més a prop de l’èxit.

L’objectiu d’una bona programació és aconseguir que els membres del tribunal (la majoria directors/es o inspectors/es) pensin que tu series l’escollit/da per formar part de la seva escola. I això és possible, només cal posar-s’hi!!!

L’Oriol Castellví és mestre, Director de l’escola La Floresta de Sant Cugat, funcionari del Cos de Mestres de la Generalitat de Catalunya amb acreditació de Directiu Professional Docent, i ha estat president de tribunal d’oposicions. Aprèn més al vídeo (2min) >>>>

Sin título

Dijous 6 de juliol de 12 a 13h
Casa de Cultura de Sant Cugat
C/Castellví, 8 Sant Cugat del Vallès
ATENCIÓ!!!! L’entrada és gratuïta però és necessari reservar plaça aquí: https://edbuilding.typeform.com/to/NUlcxG

Anuncis