17 de desembre 10 a 14h: Juguem diferent! Activitat familiar.

Dissabte 17 de desembre de 10 a 14h a la Casa de Cultura vine a conèixer les joguines que no veuràs a la tele!!!

Diuen uns bons amics que és possible fer del món un lloc millor a través del joc, i a [ED]BUILDING estem completament d’acord. Quan la joguina és una eina d’esbarjo, d’emoció, de creativitat, de divertiment en família i de desenvolupament de l’enginy de la criatura, ja estem donant el primer pas!

Però… és això el que ens arriba a través dels mitjans? Són així les joguines dels anuncis que ens envaeixen? Per sort, alguns fabricants i distribuïdors de casa nostra fa anys que treballen (contracorrent i no sense dificultats) per fer arribar als infants jocs i joguines que fomenten valors positius, beneficis psicològics i ambientals i, sobretot, una eina molt valuosa per als seus educadors. Són joguines creades per professionals de l’educació, mestres, psicòlegs o pedagogs; educadors i professionals de l’aprenentatge que estan treballant en primera línia, en contacte amb nens i nenes, els autèntics protagonistes, als que va dirigit el joc. Donen resposta a les necessitats de la criatura a cada etapa del seu creixement, i també acompanyen als progenitors en la seva tasca educadora.

Per tot plegat, no us podeu perdre aquest esdeveniment únic a la nostra ciutat: el primer workshop de joguines a Sant Cugat on mestres, pares, mares i infants podreu tocar, experimentar i jugar!  Amb suport pedagògic allà mateix per conèixer millor els beneficis d’allò que veureu. Un matí màgic on descobrireu que hi ha un món de joguines amb valors positius que potser havíeu imaginat però ningú abans us hi havia acostat.

Dirigida a famílies amb nens/es en edats entre els 3 i els 10 anys.

Vine i marxa a l’hora que vulguis entre les 10 i les 14h.

T’estarem esperant!

Juguem?

Entrada gratuïta!

Hi col·laboren:

kidnelis

trigonos

 

 

 

 

 

 

 


Anuncis