21 de maig: JORNADA EDBUILDING. Transformem l’educació pensant fora de la caixa

Iniciem un cicle de jornades amb el que esperem aportar nova llum a la manera d’afrontar el fet educatiu. Cada vegada és més necessari prendre consciència, tant des de la vessant escolar com des de la familiar, del paper que actualment juga l’escola i la família en l’educació dels infants. Presentarem algunes propostes disruptives que, si més no, convidaran a la reflexió entorn a la transformació educativa, una transformació imprescindible per abordar els reptes que esperen als nostres joves en les pròximes dècades.

banner

De la mà de vuit experts, coneixerem diferents vessants des de les que iniciar aquest canvi. Els participants aprendrem i viurem experiències de les que extreure noves idees al voltant de l’educació que concretarem en un document de conclusions. Aquest document (que quedarà a disposició de les persones assistents a la jornada) serà també la nostra aportació, el nostre retorn per aquelles institucions públiques i privades que treballen per l’educació, per tal que disposin d’un nou input sorgit de les reflexions que haurem fet plegats durant aquesta jornada i les successives.

Ponents:  Oriol Castellví, José A.Fernàndez Cardoner, Marina Garcia Vilches, Anna Manso, Tomàs Navarro, Fernando Ozores, Carles Rodrigo, Àlvaro Solache.

WEB INFORMATIVA

JORNADA EDBUILDING

Transformem l’educació pensant fora de la caixa

Anuncis